ΑρχικήΗράκλειο ΑττικήςΓ. Παπαδημητρίου: Γέμισε ο “Τυφώνας” στην κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Ηρακλείου...

Γ. Παπαδημητρίου: Γέμισε ο “Τυφώνας” στην κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής

Παρουσία πλήθους πολιτών πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Γιώργου Παπαδημητρίου ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Μέλη και φίλοι της παράταξης “Ηράκλειο Πολιτών” γέμισαν το γήπεδο του Τυφώνα και εξέφρασαν την στήριξή τους στο Γιώργο Παπαδημητρίου.

Ο επικεφαλής της παράταξης Ηράκλειο Πολιτών, φανερά συγκινημένος ανέφερε στην ομιλία του μεταξύ άλλων: “Έχω μεγάλη ευγνωμοσύνη και αγάπη για όσα έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Η παρουσία σας είναι συγκινητική. Δίνετε το μήνυμα της μεγάλης αλλαγής για την πόλη μας. Σας ευχαριστώ θερμά για αυτό, γιατί βρεθήκαμε μαζί σε αυτή την πορεία. Μοιραστήκαμε τα ίδια όνειρα, τις ίδιες αξίες, τις ίδιες αρχές. Και η λέξη αυτή δεν είναι τυχαία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και τις υποψήφιες και τους υποψηφίους. Ενωμένοι ενώνουμε περισσότερους!”

Πριν την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου, χαιρετισμό απηύθηνε ο Π. Βλασσόπουλος αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: “Πάντα θεωρούσα ότι τα προβλήματα δεν έχουν χρώματα, δεν αφορούσαν κόμματα και παρατάξεις, ήταν προβλήματα για όλους, όπως και οι λύσεις βελτιώνουν την ποιότητα στη ζωή όλων μας. Εννιά χρόνια δυστυχώς στο Ηράκλειο ζούμε με μια διοίκηση όπου κυριαρχεί η αλαζονεία και ο αποκλεισμός. Εμείς θα καταργήσουμε αυτές τις διακρίσεις και θα ενώσουμε τους Ηρακλειώτες, γιατι θεωρούμε ότι οι Ηρακλειώτες είναι πολίτες και όχι πελάτες.”

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

 

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ