ΑρχικήΚηφισιά, Νέα Ερυθραία, ΕκάληΜεγαλειώδης παρουσία πολιτών στην παρουσίαση του προγράμματος του Βασίλη Ξυπολυτά για τον...

Μεγαλειώδης παρουσία πολιτών στην παρουσίαση του προγράμματος του Βασίλη Ξυπολυτά για τον Δήμο Κηφισιάς

Με έντονο ενθουσιασμό, παλμό και διάχυτη αισιοδοξία πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Κηφισιάς η εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος και των υποψήφιών του συνδυασμού ΝΑΙ με επικεφαλής τον Βασίλη Ξυπολυτά.

Σε μία εντυπωσιακή συγκέντρωση, στην οποία παρευρέθηκαν περισσότερα από 2.000 άτομα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης αρχικά παρουσίασε τους 5 βασικούς άξονες δράσης του προγράμματος 2024-2029, οι οποίοι δίνουν έμφαση στην πολιτική προστασία και την ασφάλεια, την περιβαλλοντική διαχείριση και την καθαριότητα, την ποιότητα ζωής των δημοτών, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό καθώς και τον εκσυγχρονισμό του Δήμου με «όχημα» τις νέες τεχνολογίες.

Αποδεικνύοντας τη δέσμευσή του για άμεση ψηφιοποίηση των λειτουργιών του Δήμου, ο Β. Ξυπολυτάς έδωσε μια «πρόγευση» στους παρευρισκόμενους, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να δουν το πρόγραμμα του συνδυασμού ΝΑΙ στο κινητό τους μέσω QR Code.

Ο Βασίλης Ξυπολυτάς υπογράμμισε πως η υλοποίηση του οράματος του συνδυασμού ΝΑΙ βασίζεται πρωτίστως σε ένα μωσαϊκό ικανών ανθρώπων με όρεξη, μεράκι και αγάπη για τον Δήμο τους. Μια επίλεκτη, πολυσυλλεκτική και πολυκομματική ομάδα υποψηφίων, την οποία και παρουσίασε με συγκίνηση στο κοινό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, στελέχη κομμάτων και βουλευτές, όπως ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, η βουλευτής και πρώην Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα, o Διευθυντής του Γραφείου Πρωθυπουργού Νέας Δημοκρατίας και Γραμματέας Οργανωτικού, Στέλιος Κονταδάκης, η Διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Σάκη Κυπραίου, ο βουλευτής και Γραμματέας Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων της Νέας Δημοκρατίας, Διονύσης Χατζηδάκης και ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ