Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων στη Νέα Φιλαδέλφεια

0
19

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποκατάσταση των φθορών στην γέφυρα επί της οδού Πίνδου (Α/Κ Πίνδου), στη Νέα Φιλαδέλφεια. Λόγω εκτέλεσης των εργασιών, πραγματοποιείται πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Πίνδου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Λαυρίου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Υψηλάντου, χωρίς να περιλαμβάνονται οι παραπάνω συμβολές, περιοχής Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, μέχρι και τις 10 Αυγούστου 2023, καθ’ όλο το 24ωρο.

Κατά την εκτέλεση των ως άνω εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

  • Κατεύθυνση προς Νέα Φιλαδέλφεια: Δεξιά Υψηλάντου – αριστερά Λ. Κατσώνη – αριστερά Βρυούλων – αριστερά Ανακούς και δεξιά Πίνδου.
  • Κατεύθυνση προς Αχαρναί: Δεξιά ή αριστερά Εφέσου, αριστερά επί της πλατείας Κωνσταντινουπόλεως – δεξιά Φλαβιανών – αριστερά Μαιάνδρου – δεξιά Βρυούλων – δεξιά Λ.Κατσώνη – δεξιά Υψηλάντου.
  • Για τα οχήματα που βρίσκονται πέραν της οδού Εφέσου μέσω των κάθετων οδών στην Πίνδου στην τελική εκτροπή της κυκλοφορίας προ της ολικής κατάληψης της οδού Πίνδου: Αριστερά Λαυρίου – συνέχεια Σελευκείας – αριστερά στον παράδρομο της ΝΕΟΑΛ(Θεσσαλονικής) – δεξιά Μαιάνδρου – δεξιά Βρυούλων – δεξιά Λ.Κατσώνη – δεξιά Υψηλάντου – αριστερά Πίνδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ