“Νέα Πορεία” με τον Σ. Σαραούδα για την Δήμητρα Τσεβά

0
22

“Η δημοφιλής δημοτική σύμβουλος συστρατεύεται με την παράταξη του δημάρχου Μεταμόρφωσης

Μία πολύ σημαντική προεκλογική εξέλιξη είχαμε στο δήμο Μεταμόρφωσης, καθώς η δημοτική σύμβουλος, κα Δήμητρα Τσεβά, της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας “Νέα Πορεία” ανακοίνωσε με ανάρτησή της στα σόσιαλ μίντια ότι θα είναι υποψήφια με την παράταξη του δημάρχου της πόλης, κ. Στράτου Σαραούδα.

Σε μία απολογιστική ανάρτησή της η δημοφιλής δημοτική σύμβουλος αναφέρεται με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια για την πορεία της με την παράταξη που εξελέγη αλλά και το έργο που πρόσφερε στην πόλη. Μάλιστα, υπογραμμίζει πως ακριβώς για αυτούς τους λόγους δεν ανεξαρτητοποιούμαι από τη Νέα Πορεία. Αναφερόμενη όμως στην επόμενη ημέρα, τονίζει πως η καλύτερη επιλογή είναι δίπλα στον σημερινό δήμαρχος.

Αναλυτικά, η δήλωση της κας Δήμητρας Τσεβά, έχει ως εξής: “Το μοναδικό κίνητρο ενασχόλησής μου με τα κοινά ήταν -και παραμένει- η διάθεση να προσφέρω. Να ανταποδώσω την αγάπη που έχω λάβει και λαμβάνω στην πόλη όπου ζούσε και ζει η οικογένειά μου. Όπου μεγάλωσα και μεγαλώνω το παιδί μου. Στην πόλη όπου εργάζομαι και ζω. Στο σπίτι μου, τη Μεταμόρφωση.
Και νιώθω τυχερή που σε ηλικία, κατά την οποία η προσωπικότητά μου ακόμη διαμορφωνόταν, γνώρισα και συνεργάστηκα με ανθρώπους όπως τον προηγούμενο Δήμαρχο, Μιλτιάδη Καρπέτα, τον Γιώργο Χρονόπουλο, τον Κώστα Κολοβό, τον Γιώργο Ηλιόπουλο και τον Ευάγγελο Γαρούφο.
Πολύτιμοι συνεργάτες και φίλοι, με τους οποίους ζήσαμε και κάναμε πολλά. Μάλιστα θα χαρακτήριζα σχεδόν επαναστατικό το ότι προστάτεψα την καρδιά μου από την ίντριγκα και γίναμε φίλοι στο δύσκολο αυτό χώρο. Και όχι μόνο με τους δημοτικούς συμβούλους, αλλά και με συμπολίτες μου.
Φιλία και συνεργασία μέσα από την οποία πετύχαμε αρκετά, όπως την εξάλειψη του χρέους του Δήμου, ο οποίος παραδόθηκε στην τωρινή δημοτική αρχή εύρωστος και με δυνατότητες για έργο.
Για αυτό και δεν απαρνούμαι το παρελθόν. Για αυτό και δεν ανεξαρτητοποιούμαι από τη Νέα Πορεία. Είμαι υπερήφανη για την παρουσία, την προσφορά και το παρελθόν, αλλά οφείλω να δω την επόμενη ημέρα.
Εκείνος ο κύκλος ολοκληρώθηκε τόσο για εμένα όσο και την πόλη μας. Και είναι λογικό. Η Αλλαγή είναι Εξέλιξη και οφείλουμε να μη μένουμε πίσω. Να κοιτάζουμε και να πηγαίνουμε μόνο μπροστά.
Και η επόμενη ημέρα, ο νέος κύκλος που έχει ανοίξει, είναι στο πλευρό του τωρινού Δημάρχου, Στράτου Σαραούδα, με τις ικανότητες και τις γνώσεις που έχω αποκτήσει.
Αναμφισβήτητη απόδειξη, τα μικρά και μεγάλα έργα σε όλη μας την πόλη. Έργο που προέκυψε με σκληρή δουλειά, γνώση και ικανούς συνεργάτες.
Έργο στα οποίο,
– ως κάτοικος της Μεταμόρφωσης και εργαζόμενη μητέρα,
– ως πολίτης, ως πρώην αντιδήμαρχος και ως δημοτικός σύμβουλος,
– ως νέα γυναίκα, γεμάτη όρεξη να προσφέρω και όραμα για τον τόπο μου,
νιώθω την υποχρέωση, θέλω και μπορώ να συμμετέχω. Να διεκδικήσω τη Μεταμόρφωση που ονειρεύομαι και δικαιούμαστε. Όπως έκανα πάντοτε.
Νιώθω άλλωστε τυχερή που η ενασχόληση με τα κοινά ήταν και παραμένει για εμένα μια σπουδαία εμπειρία. Και νιώθω την ηθική υποχρέωση να επιστρέψω στην πρώτη γραμμή. Θέλω να προσφέρω.
Το οφείλω στους συμπολίτες μου οι οποίοι με τίμησαν και τιμούν με την επί δώδεκα χρόνια εμπιστοσύνη τους. Το οφείλω στην όρεξη και την ιδεολογία μου να κάνω έργο. Γιατί για εμένα η παρουσία μου στα έδρανα και η δυνατότητα να προσφέρω, παραμένει ευλογία.
Και μπορεί να έζησα πολλά, ωστόσο είμαι σίγουρη πώς τα καλύτερα έρχονται.
Μέσα από τη συνεργασία μου με τον Στράτο Σαραούδα και τον κοινό μας στόχο που είναι:
Να γυρίσει η Μεταμόρφωση οριστικά σελίδα. Να γίνει η πόλη που όλοι ονειρευόμαστε.
Και μπορεί να έχουν γίνει ήδη αρκετά,
όμως ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ