Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2023: Καλοκαιρινές στιγμές με διάσημους καλλιτέχνες στην “καρδιά” των Βορείων Προαστίων [Ρεπορτάζ]

0
18

“Τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης τύπου για το επερχόμενο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων της ΚΕΔΑ

Με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα υποδέχεται το καλοκαίρι για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Αμαρουσίου και η ΚΕΔΑ. Μιλάμε φυσικά για το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2023 που θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου στο Αίθριο Θέατρο της πόλης (Λ. Κηφισίας 219) και περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, αλλά και stand up comedy, καλώντας μικρούς και μεγάλους να ζήσουν μοναδικές στιγμές στην καρδιά της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Ιουνίου στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού η σχετική συνέντευξη τύπου, κατά την οποία παρουσιάστηκε το επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων από τον Πρόεδροτης ΚΕΔΑ, κ. Νίκο Πέππα, ενώ παρούσες στην παρουσίαση ήταν και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού της πόλης κα Ρένα Χαλιώτη, αλλά και η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ, κα Κατερίνα Βουρλάκη.

Μεταξύ των καλλιτεχνών που θα ανέβουν στη σκηνή του Αίθριου Θεάτρου είναι οι: Γιάννης Κότσιρας, Μελίνα Ασλανίδου, Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη, Καίτη Γαρμπή, Δέσποινα Βανδή και Κώστας Μακεδόνας.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ γίνεται για μια ακόμη χρονιά στην προνομιακή τιμή των εισιτηρίων που βρίσκεται 10 ευρώ για το γενικό κοινό και στα 5 ευρώ για τους δημότες – κατόχους της ARTEMIS CARD, ενώ ευπαθείς κοινωνικές ομάδες θα λάβουν δωρεάν προσκλήσεις μέσω των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Ν. Πέππας: “Προσπαθούμε πάντα να ικανοποιούμε τον κόσμο”

Την παρουσίαση του προγράμματος έκανε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κ. Νίκος Πέππας, ο οποίος τόνισε την πολυετή εμπειρία της ΚΕΔΑ στη διοργάνωση μεγάλων πολιτιστικών εκδηλώσεων και πως έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια με την εξωστρέφειά της, να προσφέρει στους πολίτες των Βορείων Προαστίων και όχι μόνο, αξέχαστες ψυχαγωγικές εμπειρίες.

Ο Πρόεδρος μίλησε αποκλειστικά στην εφημερίδα μας για τη διαδικασία επιλογής και διαμόρφωσης του προγράμματος αναφέροντας τα εξής: “Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε μια εμπειρία στο τι θέλουν τα Βόρεια Προάστια και κινούμαστε σε αυτό. Κάποιες φορές υπάρχουν καλλιτέχνες που θα θέλαμε να είναι στο πρόγραμμά μας, αλλά λόγω ιδιαιτεροτήτων όπως π.χ. μια περιοδεία, δεν μπορούμε να τους έχουμε στο πρόγραμμα. Κοιτάμε όμως σαν ύφος και ποιότητα να είμαστε ίδιοι. Και σε αυτό παίζει ρόλο το τι μας λέει η αγορά τη δεδομένη στιγμή: π.χ. στην Αττική τη συγκεκριμένη περίοδο παίζουν αυτοί οι 10-20 καλλιτέχνες. Πρέπει κι εμείς λοιπόν να διαλέξουμε μέσα από αυτό. Κάποιες χρονιές είναι πολύ καλύτερα, άλλες καλά, άλλες χρονιές αρκετά καλά. Εμείς προσπαθούμε πάντα να ικανοποιούμε τον κόσμο. Μιλάμε με τον κόσμο, είμαστε παρόντες στις συναυλίες και βλέπουμε τη θέρμη και την όρεξη με την οποία έρχονται, βλέπουμε ποιες εκδηλώσεις γίνονται sold out, λαμβάνοντας όλα αυτά μαζί υπόψη, προσπαθούμε να έχουμε ένα καλό πρόγραμμα.”

Πέραν του Φεστιβάλ, ο κ. Πέππας υπενθύμισε ότι θα 1 & 2 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί και το ARTEMEIΣ festival 2023 που αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας. Ο ίδιος ακόμη στην τοποθέτησή του έκανε και ειδική μνεία στα προγράμματα της ΚΕΔΑ που λαμβάνουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και θα συνεχιστούν και από Σεπτέμβρη, καθώς επίσης και στα έργα για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό που εκτελούνται από τη δημοτική αρχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ