ΑρχικήΠειραιάςΔήμος Πειραιά: Πλήθος κόσμου στην μεγάλη ετήσια γιορτή των 11 Κέντρων Αγάπης...

Δήμος Πειραιά: Πλήθος κόσμου στην μεγάλη ετήσια γιορτή των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης στο Σ.Ε.Φ

Περισσότερα από 1000 μέλη των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά παρευρέθηκαν στη μεγάλη ετήσια γιορτή για την κοπή της βασιλόπιτας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και του Προέδρου της και πρώτο σε σταυρούς Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι αισθάνεται χαρούμενος που βρίσκεται με όλα τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, μετά από τρία δύσκολα χρόνια, εξαιτίας της πανδημίας, στον φιλόξενο χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, σημειώνοντας ότι ο δήμος έχει από τα καλύτερα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης στην Ελλάδα.

Νέα προγράμματα γυμναστικής και χορού

Στη συνέχεια, επεσήμανε ότι στα Κέντρα υλοποιούνται ψυχαγωγικές και άλλες δράσεις και μάλιστα τον επόμενο μήνα ξεκινούν τα προγράμματα γυμναστικής και χορού αλλά και εξετάσεις προληπτικής Ιατρικής.

«Είναι όλα όσα «χτίσαμε» μαζί, αυτά τα εννέα χρόνια και για τα οποία είμαστε υπερήφανοι, αφού βλέπουμε ότι τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης είναι ευχαριστημένα», σημείωσε ο κ. Μώραλης.

Ο Δήμαρχος ανέφερε επίσης, ότι η Αντιδήμαρχος κα Μπουρδάκου έχει αναλάβει έναν δύσκολο ρόλο, μετά τον κ. Χρήστο Αγραπίδη, να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη λειτουργία των Κέντρων, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε όλοι εδώ να κάνουμε παραπάνω πράγματα και θα τα κάνουμε».

Στη συνέχεια, ο κ. Μώραλης ευχαρίστησε τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό γιατί –όπως είπε – με τη δική του συνδρομή πραγματοποιείται κάθε χρόνο η εκδήλωση στο Σ.Ε.Φ. Ευχαρίστησε επίσης, τον κ. Μανώλη Κονταρό που διασκεδάζει τους παρευρισκόμενους, καθώς επίσης και την Πρόεδρο του Σ.Ε.Φ. κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη, που ανταποκρίθηκε στο αίτημα του δήμου να παραχωρήσει την αίθουσα για την εκδήλωση.

Τέλος, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους.

 

Η Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κα Κυριακή Μπουρδάκου, στον χαιρετισμό της, μεταξύ άλλων, επεσήμανε:

«Η χαρά και η συγκίνησή μου είναι πολύ μεγάλη, γιατί μετά από δυόμιση χρόνια πλήρους αναστολής της λειτουργίας των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, με σταθερά βήματα, προχωρήσαμε στο άνοιγμά τους και φτάσαμε με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα να κόψουμε σήμερα την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας.

θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, καθώς και τα μέλη που τήρησαν τα μέτρα και για την άψογη συνεργασία που έχουμε. Να τους διαβεβαιώσω ότι θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους, να ακούμε τα αιτήματά τους και να ικανοποιούμε τις ανάγκες τους.

Πλήθος κόσμου στην μεγάλη ετήσια γιορτή των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά στο Σ.Ε.ΦΝα ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου, ανανεώνοντας τη θητεία μου κι αυτήν την χρονιά. Είναι για εμένα πολύ μεγάλο το βάρος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και στο έργο που έχει παράξει ο προκάτοχός μου, ο πρώην Δήμαρχος κ. Χρήστος Αγραπίδης. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους».

 

Ο κ. Χρήστος Αγραπίδης, ανέφερε ότι είναι συγκινημένος και παράλληλα πολύ χαρούμενος που βρίσκεται μαζί με τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης.

Αναφερόμενος στην κα. Μπουρδάκου είπε ότι είναι μια άξια Αντιδήμαρχος, όπως και οι όλοι οι συνεργάτες τους Δημάρχου.

Για τον Δήμαρχο κ. Μώραλη, σημείωσε ότι, είναι απόλυτα βέβαιος ότι την επόμενη τετραετία θα είναι ξανά δήμαρχος της πόλης, λόγω των έργων που έχει υλοποιήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο «ο Πειραιάς συνεχώς αλλάζει».

Στη συνέχεια, συνεχάρη τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός και πρώτο σε σταυρούς Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος – όπως είπε – είναι για μια ακόμη χρονιά ο στυλοβάτης της γιορτής.

Τέλος, ευχαρίστησε τις Προϊσταμένες και όλο το προσωπικό των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης.

Τo φλουρί κέρδισε η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κα. Σταυρούλα Αντωνάκου.

Στη γιορτή των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης παρευρέθηκαν :

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα Δόμνα Μιχαηλίδου, οι Βουλευτές κ. Γιάννης Μελάς, κα Νόνη Δούνια και κ.κ. Νικόλαος Μανωλάκος και Χριστόφορος Μπουτσικάκης.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας και η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Ευγενία Μπαρμπαγιάννη.

Οι Αντιδήμαρχοι: κυρίες Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου και Αντωνία Καρακατσάνη και οι κ.κ. Δημήτρης Καρύδης, Δημήτρης Αράπης, Παναγιώτης Ρέππας και Αλέξανδρος Αργουδέλης και πλήθος εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων.

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ