Στην κυκλοφορία ο ανισόπεδος κόμβος της οδού Πίνδου στη Νέα Φιλαδέλφεια

0
8

“Σε έργα άρσης επικινδυνοτήτων του οδικού δικτύου σε ένα από τα πιο κομβικά σημεία της Νέας Φιλαδέλφειας που εξυπηρετεί το κεντρικό αμαξοστάσιο των αστικών συγκοινωνιών και συγκεκριμένα των τρόλεΐ που εξέρχονται από τον Κόκκινο Μύλο και εξυπηρετούν την Αττική, προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής.

Ταυτόχρονα, μετά από παρεμβάσεις, τέθηκε προς χρήση στο κοινό και η γέφυρα της οδού Πίνδου, η οποία εξυπηρετεί τις οδικές μεταφορές στην περιοχή της νέας Φιλαδέλφειας και των Αγ. Αναργύρων.

Ειδικότερα μετά την κακοκαιρία «Μπάλλος» που έπληξε το Λεκανοπέδιο, στη συγκεκριμένη γέφυρα διαπιστώθηκαν από τους αρμόδιους μηχανικούς της Διεύθυνσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής εκτεταμένες φθορές στο τεχνικό τμήμα της κατασκευής, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος αποκόλλησης τμημάτων και πτώσης τους στα διερχόμενα οχήματα αλλά και τους πεζούς.

Η πρώτη φάση άρσης επικινδυνοτήτων ολοκληρώθηκε μόλις μέσα σε εννέα μέρες, ακριβώς αυτή την χρονική περίοδο που οι ανάγκες μετακινήσεων είναι περιορισμένες, λόγω των καλοκαιρινών διακοπών. Η οδός Πίνδου παραδόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία, και πλέον τα οχήματα μπορούν να διέρχονται με ασφάλεια. Ωστόσο ήδη εκπονείται νέα μελέτη, προκειμένου να προγραμματιστεί η δεύτερη φάση για υλοποίηση εργασιών καθολικής συντήρησης της γέφυρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ