Νέα παιδική χαρά για τα Μαρουσιωτάκια

0
15

“Εγκαινιάστηκε η ανακατασκευασμένη Παιδική Χαρά στην πλατεία Ξυλούρη (Μεσογείων & Αναπαύσεως) στην Κοκκινιά, παρουσία εκπροσώπων του τοπικού Συλλόγου, κατοίκων και στελεχών της Δημοτικής Αρχής Αμαρουσίου.

Η ανακατασκευή της παιδικής χαράς στην πλατεία Ξυλούρη, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ολικής ανακαίνισης πέντε παιδικών χαρών:
στην Αγία Φιλοθέη παραδόθηκε στις 18 Ιουλίου 2023
στα Ηπειρώτικα παραδόθηκε στις 7 Ιουλίου 2023
στο Ψαλίδι παραδόθηκε στις 28 Ιουνίου 2023
και μίας ακόμη που βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσης στην Οδό Φραγκοκκλησιάς (Πολύδροσο), ενώ υπενθυμίζεται πως έχουν ήδη ανακαινιστεί ακόμη 24 Παιδικές Χαρές και προγραμματίζεται το μεγάλο έργο της ολικής ανάπλασης της παιδικής χαράς του Αμαλιείου.

Στόχος του έργου των ανακαινίσεων, η πλήρης ανάπλαση και λειτουργική αναβάθμιση των παιδικών χαρών για τη δημιουργία σύγχρονων, λειτουργικών και ασφαλών χώρων αναψυχής για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, σύμφωνα με τα σχετικά πρότυπα ασφαλείας. Οι χώροι διαθέτουν παιχνίδια για πληθώρα ηλικιακών ομάδων, επαρκείς επιφάνειες ασφαλείας από πτώση, καθιστικά σε καίριες θέσεις, τόσο για την ορθή επίβλεψη των παιδιών, αλλά και την ανάπαυση των επισκεπτών, κάδους απορριμμάτων, βρύσες για πόσιμο νερό κλπ. Παρέχοντας άνετους, ασφαλείς και αισθητικά αναβαθμισμένους χώρους ψυχαγωγίας και συνάθροισης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ