Το γήπεδο της ΑΕΚ απέκτησε μόνιμη άδεια λειτουργίας

0
10

“Η Αγιά Σοφιά – OPAP Arena εξασφάλισε και τυπικά μόνιμη άδεια λειτουργίας, μετά και την υπογραφή του Αντιπεριφερειάρχη και αρμόδιου για τον Τομέα του Αθλητισμού στην Περιφέρεια, Βασίλη Γιαννακόπουλου, με τη σχετική απόφαση να αναρτάται στη Διαύγεια, όπως συνέβη και με τις δύο προηγούμενες προσωρινές άδειες.

Στο νέο σπίτι της Ένωσης έγιναν κάποια έργα προκειμένου να μπορεί να μπορέσει να αποκτήσει μόνιμη άδεια λειτουργίας με αποτέλεσμα να μπορέσει να περάσει όλους τους ελέγχους που έγιναν από τους αρμόδιους φορείς. Μεταξύ άλλων η απόφαση αναφέρει: “Τη χορήγηση Άδειας Λειτουργίας Αθλητικής Εγκατάστασης Ομάδας Γ2 στο “Κέντρο Αθλητισμού Μνήμης και Πολιτισμού” στον Δήμο Νέας Φιλεδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Αττικής και συγκεκριμένα στο Ανοικτό Γήπεδο Ποδοσφαίρου “Αγία Σοφία” που περιβάλλεται από τις οδούς Φωκών, Καππαδοκίας Αττάλειας και Πατριάρχου Κωνσταντίνου στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας”.

Υπενθυμίζεται ότι το γήπεδο έχει οριστεί ως η έδρα του τελικού του Conference League για το 2024, έχει λάβει τέσσερα αστέρια από την UEFA, ενώ είναι και η έδρα της Εθνικής για τα προκριματικά του Euro 2024. Η απόφαση παράλληλα αναφέρει ότι το ανώτατο όριο καθήμενων θεατών είναι 31.100

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ