Μεγάλη συμμετοχή στην 20η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0
1143

Με μεγάλη επιτυχία, παρά τις συνθήκες καύσωνα, πραγματοποιήθηκε η 20η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, σε συνεργασία με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας, την Λέσχη Ιστορίας & Πολιτισμού της ΑΕΚ, με την υποστήριξη του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023 στην αίθουσα του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.), προσήλθαν κατόπιν ραντεβού περισσότεροι από 50 πολίτες, συγκεντρώνοντας συνολικά 37 φιάλες αίματος.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος ανέφερε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ο.Ν.Κ. που για μία ακόμη φορά συνεργάστηκε μαζί μας και διεξήγαγε την αιμοληψία. Επίσης τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημ. Υγείας Σπύρο Μπερδέση, που συντόνισε την δράση μαζί με την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Εθελοντισμού Σοφία Αλεφραγκή, τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, την Πρόεδρο Έλλη Καρακούλη και τα μέλη των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Ν.Φ., που σταθερά στηρίζουν και υποβοηθούν αντίστοιχες ενέργειες, την Πρόεδρο Χριστίνα Σούκερη Παπασταμάτη και τα μέλη της Λέσχης Ιστορίας & Πολιτισμού της ΑΕΚ που στήριξαν ενεργά αυτή την προσπάθεια, τους αθλητές τμημάτων της ερασιτεχνικής ΑΕΚ που προσήλθαν, και φυσικά τις συμπολίτισσές μας και τους συμπολίτες μας, που παρά την έντονη ζέστη και τις υψηλές θερμοκρασίες βρέθηκαν σήμερα εδώ, προσφέροντας ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας. Σας ευχαριστώ όλες και όλους!».

Ανανεώνουμε πλέον το ραντεβού μας για την 21η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας που βάσει του σχετικού σχεδιασμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, πρόκειται να πραγματοποιηθεί το προσεχές Φθινόπωρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ