20η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με τη στήριξη της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ

0
8

“Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας, το Γ.Ο.Ν.Κ. «οι Άγιοι Ανάργυροι», και την υποστήριξη της Λέσχης Ιστορίας & Πολιτισμού της ΑΕΚ, διοργανώνουν μία ακόμη εθελοντική αιμοδοσία και καλούν τους πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτή δίνοντας μήνυμα πρόληψης και ελπίδας!

Η 20η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023 και ώρες 14:00 έως 19:00 στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Λ. Δεκελείας 152, Νέα Φιλαδέλφεια).

Το μήνυμά αυτή την φορά είναι: «Κάνε ένα δώρο που κανείς δεν θα σκεφτεί να το αλλάξει!».

“Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, στηρίζουμε την συλλογική προσπάθεια για να καλύψουμε τις μεγάλες ανάγκες σε αίμα που έχουν προκύψει και προκύπτουν συνεχώς στο Δήμο μας. Γινόμαστε εθελοντές αιμοδότες και βοηθάμε τους συνανθρώπους μας και τους συνδημότες μας που το έχουν ανάγκη”, αναφέρει στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.

Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται!

Οι αιτήσεις συμμετοχής παρακαλούμε να σταλούν στο  e-mail της κοινωνικής υπηρεσίας tm_dygeias@dimosfx.gr ή να κατατεθούν στο δημοτικό κτίριο – Αχαρνών 464 και Αγίων Αναργύρων στη Νέα Χαλκηδόνα (3ος όροφος), μέχρι την Δευτέρα 17 Ιουλίου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε με την αρμόδια υπηρεσία στο τηλ.: 210-2532047 (εσωτ. 304 ή 306)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ