ΑρχικήΣαλαμίναΞεκινά το πρόγραμμα ασφαλτόστρωσης στη Σαλαμίνα

Ξεκινά το πρόγραμμα ασφαλτόστρωσης στη Σαλαμίνα

“Την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των εκτεταμένων έργων ασφαλτόστρωσης στο οδικό δίκτυο του Δήμου Σαλαμίνας με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής, σηματοδότησε η υπογραφή της σύμβασης του έργου από τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη με την ανάδοχο κατασκευαστική εταιρεία, παρουσία του Δημάρχου Σαλαμίνας Γ. Παναγόπουλου.

Το έργο χρηματοδοτείται με ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής και προϋπολογισμό 1,570 εκ. ευρώ. Κατά την υπογραφή της σύμβασης, παρόντες ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Στ. Βοϊδονικόλας, ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Πειραιά κ. Στρ. Παγωτέλης και ο Προϊστάμενος ΤΤΥΝΔ ΠΕ Νήσων κ. Στ. Βεϊόγλου.
Κατά την συνάντηση, ο κος Πατούλης με τον κο Παναγόπουλο, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν παράλληλα, για τις δυνατότητες προετοιμασίας για την ωρίμανση μελετών, μέσα από την συνεργασία των αρμόδιων τεχνικών υπηρεσιών Περιφέρειας και Δήμου, που αφορούν μια σειρά έργων υποδομών και αναβάθμισης αθλητικών χώρων, όπως είναι το Κλειστό Γυμναστήριο στα Αμπελάκια.

Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια Αττικής πρόσφατα χρηματοδότησε μια κρίσιμη μελέτη προϋπολογισμού 748.810,40 ευρώ που αφορά για πρώτη φορά, στην οριοθέτηση και την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων σε κρίσιμα σημεία της Σαλαμίνας, τα οποία χαρακτηρίζονται ως υψηλής επικινδυνότητας και περιλαμβάνονται και στους σχετικούς χάρτες πλημμύρας του ΥΠΟΜΕΔΙ.

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ