ΑρχικήΝήσοι Νομού ΑττικήςΜε μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το POROSEA 2023

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το POROSEA 2023

“Ένα ακόμα POROSEA ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο 27&28 Μαΐου 2023

Η διοργάνωση, η οποία ήταν η 6η από το 2017 όταν και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, αποτελεί πλέον θεσμό για τον Πόρο, αλλά και για τις τάξεις των αθλητών που συμμετέχουν σε διοργανώσεις τριάθλου, aquathlon, κολύμβησης και δρομικών ανά την Ελλάδα. Σχεδιασμένο πάνω στα γεωγραφικά πλεονεκτήματα του νησιού μας, το POROSEA έχει πλέον χτίσει το κοινό του, τόσο εκτός Πόρου όσο και μεταξύ των κατοίκων του νησιού, ξεπερνώντας σταθερά τις 500 συμμετοχές κάθε χρόνο και προσφέροντας σημαντική προστιθέμενη αξία στην τοπική οικονομία και τον τοπικό αθλητισμό.

Ο Δήμος Πόρου ευχαριστεί ιδιαίτερα τους συνδιοργανωτές των αγώνων, οι οποίοι είναι η Περιφέρεια Αττικής και η εταιρία Whynot και επίσης: το Saronic Outdoor Activities, το Κ.Ε. Πόρος, το Α.Τ., το Λιμεναρχείο, το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, τον Ν.Ο.Π.Τ. τους χορηγούς και τους δεκάδες εθελοντές που αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας του POROSEA. Επίσης, ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στους στυλοβάτες της διοργάνωσης: Πάνο Ρώτα (Whynot), Σπύρο Ροή (Saronic Outdoor Activities), Αλέξανδρο Δημητριάδη (Δημ. Λιμενικό Ταμείο), Χρήστο Λίτσα και Τάσο Παπαχρήστου (Αντιδήμαρχοι), Κατερίνα Ανδρεάδη και Κατερίνα Ρεΐζη (Γραφείο Δημάρχου) και τους εθελοντές ιατρούς Μάνο Δρίτσα και Γιώργο Κεραμίδα.
Oι φετινοί αγώνες POROSEA ήταν αφιερωμένοι στην μικρή Βαλέρια, η οποία δίνει τον δικό της αγώνα για να γυρίσει σύντομα υγιής στον Πόρο.

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ