ΑρχικήΑγία ΒαρβάραΜε απορριμματοφόρα και καφέ κάδους ενισχύθηκε ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας

Με απορριμματοφόρα και καφέ κάδους ενισχύθηκε ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας

“Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η παράδοση εξοπλισμού ανακύκλωσης στους δήμους της Αττικής.

Ο εξοπλισμός εξασφαλίζεται με κονδύλια που αντλεί η Περιφέρεια από ευρωπαϊκά κυρίως προγράμματα χωρίς καμία επιβάρυνση για τους δήμους και τους πολίτες. Στο πλαίσιο του προγράμματος παραδόθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής καφέ κάδοι και ένα σύγχρονο απορριμματοφόρο για τη συλλογή βιοαποβλήτων, στον Δήμο Αγ. Βαρβάρας. Συνολικά στο δήμο έχουν δοθεί στην πρώτη και δεύτερη φάση 500 κάδοι και 2 απορριμματοφόρα.
Την παράδοση του εξοπλισμού στον Δήμαρχο Λ. Μίχο πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού τομέα Αθηνών Α. Λεωτσάκο, ενώ παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Γ.Πουλάκης, Β. Βόσσος και ο Γενικός Γραμματέας Σ. Ραγκούσης.
Ο Δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας Λ. Μίχος επισήμανε: «Με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη έχουμε μία διαρκή και αγαστή συνεργασία. Η κατάληξη αυτής της συνεργασίας είναι να έχουμε όλο τον εξοπλισμό και τα μέσα να επεκτείνουμε το πρόγραμμα ανακύκλωσης των αποβλήτων, για τη χωριστή τους συλλογή. Γιατί ξέρετε να θάβουμε όλα τα σκουπίδια είναι κάτι τρομακτικό. Ανοίγουμε λοιπόν μία πόρτα διάπλατα στο αύριο με την ολοκλήρωση αυτού του κύκλου, δηλαδή της υποστήριξης για την ανακύκλωση, έχουμε το δεύτερο απορριμματοφόρο για τα βιοαπόβλητα, έχουμε επάρκεια κάδων και σε ένα ενάμιση μήνα θα φτάσουμε να καλύψουμε όλη την Αγία Βαρβάρα με κάδους, που σημαίνει δηλαδή 20 – 30% που θάβαμε θα πηγαίνει πλέον σε ανακύκλωση.Αυτό είναι κάτι εξαιρετικό. Θέλω θερμά να ευχαριστήσω τόσο το Γιώργο Πατούλη, όσο και τα στελέχη της περιφέρειας για τη συνεργασία που είχαμε και μας οδηγούν, μας καθοδηγούν μπορώ, να πω στο να πετύχουμε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα που είναι όφελος για την κοινωνία, για τους πολίτες, για την οικουμένη, για τη ζωή μας, για όλους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

TEΚΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ