Η αναβάθμιση δρόμων και σχολείων ανάμεσα στα έργα υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο Κυθήρων

0
12

“Η πορεία υλοποίησης σημαντικών έργων υποδομής και ανάπτυξης που υλοποιούνται στον Δήμο Κυθήρων με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής συνολικού προϋπολογισμού που αγγίζει τα 27,5 εκατ. ευρώ, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, με τον Δήμαρχο Κυθήρων Στρ. Χαρχαλάκη, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Στ. Βοϊδονικόλα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Περιφερειάρχης Αττικής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα σημαντικά αναπτυξιακά έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια σε όλα τα νησιά της Αττικής, ενώ ειδικά για τον Δήμο Κυθήρων, επισήμανε πως η καλή συνεργασία με τον Δήμαρχο Στ. Χαρχαλάκη έχει ήδη ως αποτέλεσμα την δρομολόγηση και υλοποίηση εμβληματικών έργων για τον Δήμο, όπως μεταξύ άλλων την αναβάθμιση του οδικού δικτύου με εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις, την ενίσχυση και επέκταση του δικτύου υδροδότησης, την ανέγερση και αναβάθμιση σχολικών κτηρίων, όπως η προσθήκη νέων σύγχρονων αιθουσών δυναμικότητας 420 μαθητών στο Γυμνάσιο – Λύκειο των Κυθήρων με χρηματοδότηση ύψους 202 χιλιάδων ευρώ, τις αναπλάσεις, τις αναβαθμίσεις αθλητικών εγκαταστάσεων και την ολοκλήρωση και λειτουργία του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων, προϋπολογισμού 6.300.000,00 ευρώ, με χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Αττικής καθώς και την αποκατάσταση των 2 πρώην ανεξέλεγκτων ΧΑΔΑ σε Κύθηρα και Αντικύθηρα.

Στη συνάντηση μετείχαν επίσης ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Πειραιά κ. Στρ. Παγωτέλης και ο Προϊστάμενος ΤΤΥΝΔ ΠΕ Νήσων κ. Στ. Βεϊόγλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ