Ο Γιάννης Κότσιρας άνοιξε το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2023 με μια μαγική συναυλία

0
10

“Με τον σπουδαίο Μαρουσιώτη καλλιτέχνη Γιάννη Κότσιρα ξεκίνησε το Φεστιβάλ θεσμός του Δήμου Αμαρουσίου την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023, παρουσία του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, του Προέδρου της ΚΕΔΑ Νικολάου Πέππα, μελών της Δημοτικής Αρχής, Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπων φορέων της πόλης και πλήθους κόσμου, στο Αίθριο Θέατρο επί της Λεωφόρου Κηφισίας.

Τον Έλληνα ερμηνευτή της έντεχνης και λαϊκής μουσικής, συνόδευσαν στο τραγούδι η Μυρτώ Βασιλείου και η Δήμητρα Μπουλούζου που με την καλλιτεχνική τους βαθιά ενσυναίσθηση και την αγάπη τους για τη μουσική ξεχώρισαν σε μία μοναδική παράσταση. Μέσα από ένα πλούσιο ρεπερτόριο καθώς και τραγούδια από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός» καθήλωσαν τους 2.500 και πλέον θεατές που γέμισαν το Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου.


Με τις λέξεις «ξεκινήσαμε και φέτος» ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου απεύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό στο κοινό, ευχόμενος ένα καλό καλοκαίρι, ενώ επίσης αναφέρθηκε στον πολυτάλαντο Μαρουσιώτη Γιάννη Κότσιρα που πρωταγωνιστεί στο Φεστιβάλ – το οποίο αποτελεί θεσμό πλέον για το Δήμο Αμαρουσίου, συγκεντρώνοντας κόσμο όχι μόνο από το Μαρούσι αλλά και από όλη την Αττική.

Με τη σειρά του ο καλλιτέχνης Γιάννης Κότσιρας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ για τη φιλοξενία που του προσφέρουν σε ένα τόσο σπουδαίο φεστιβάλ για την πόλη.

Ο Δήμαρχος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ελένη Τριανταφύλλη-Αμπατζόγλου.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ