Αρχική Πειραιάς Μνημόνιο Συνεργασίας με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Μνημόνιο Συνεργασίας με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Ο Δήμος Πειραιά και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. προχώρησαν στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας, με κύριο στόχο τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τον προγραμματισμό των δράσεων ενθάρρυνσης και ανάπτυξης της νέας επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων.
Επιγραμματικά, το Μνημόνιο Συνεργασίας προβλέπει συνέργειες σε δράσεις με επίκεντρο τη γαλάζια ανάπτυξη και την καινοτόμο επιχειρηματικότητα, συνεργασία σε συνέδρια, δράσεις, εκδηλώσεις και εργαστήρια με στόχο την προώθηση της καινοτομίας, καθώς και υποστήριξη και καθοδήγηση σε επιχειρηματικά θέματα ομάδων που υποστηρίζονται από τον Δήμο Πειραιά.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:
«Το Μνημόνιο Συνεργασίας με την Εθνική Τράπεζα έρχεται να επισφραγίσει την ήδη εποικοδομητική μας συνεργασία σε επίπεδο καινοτομίας με επίκεντρο το Κέντρο Προώθησης Νεοφυών Επιχειρήσεων Start Up Piraeus. Ο Δήμος Πειραιά δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα καινοτομίας και σκοπός είναι, με τις συνέργειες που από κοινού θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο του Μνημονίου, να στηρίξουμε ακόμη περισσότερο τη νεοφυή επιχειρηματικότητα στην πόλη μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Εθνική Τράπεζα για τη συνεργασία, τα αποτελέσματα της οποίας πιστεύω ότι θα έχουν πολλά οφέλη σε νεοφυείς επιχειρήσεις και σε νέες επιχειρηματικές ιδέες με επίκεντρο τη γαλάζια ανάπτυξη».
Πηγή: Αθηναϊκά Νέα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read