ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΖωγράφου: Παραδόθηκε στους πολίτες το ανακαινισμένο πάρκο Θεσσαλίας

Ζωγράφου: Παραδόθηκε στους πολίτες το ανακαινισμένο πάρκο Θεσσαλίας

Το ανακαινισμένο πάρκο της οδού Θεσσαλίας, το οποίο παραδόθηκε τις προηγούμενες ημέρες στους Ζωγραφιώτες, επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Επικοινωνίας Δήμο Μπουλούκο.

Η μελέτη ανάπλασης του πάρκου Θεσσαλίας εκπονήθηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ζωγράφου. Οι εργασίες περιελάμβαναν την αντικατάσταση του δαπέδου με νέα διακοσμητική σταμπωτή άσφαλτο και χρώματα φιλικά προς το περιβάλλον (ανακλαστικά), τα οποία μειώνουν τη θερμοκρασία κατά τους θερινούς μήνες.

Επίσης, αντικαταστάθηκαν τα παλαιά και φθαρμένα παγκάκια και προστέθηκαν νέα καθίσματα, ώστε να φιλοξενούν τον διπλάσιο αριθμό επισκεπτών. Επιπλέον, προστέθηκαν νέα καλάθια απορριμμάτων.

Βασικό μέλημα της ανάπλασης του πάρκου στην οδό Θεσσαλίας δεν ήταν μόνο η αισθητική ανάδειξη αλλά η δημιουργία ενός σύγχρονου και ασφαλούς χώρου αναψυχής. «Συνεχίζουμε να υλοποιούμε τις παρεμβάσεις, ώστε να γίνει η πόλη μας όμορφη και πιο φιλική προς τις οικογένειες. Ακόμα ένα σημείο συνάντησης, κοινωνικοποίησης και ενίσχυσης των δεσμών της γειτονιάς. Παραδίδουμε αυτό το πάρκο και είμαι σίγουρος ότι θα το αγκαλιάσουν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής», δήλωσε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας.

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ